19
Vin, Apr

Eveniment

Nu mai este o noutate pentru nimeni că județul Brașov a fost neîndreptățit când a fost vorba de alocarea bugetară pentru acest an din partea Guvernului României.

Doar județul Ilfov a salvat rușinea de a nu ne clasa pe ultimul loc. Aflând de rectificarea bugetară, președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea s-a văzut nevoit să facă o solicitare de suplimentare a bugetului, luând în considerare că atribuțiile financiare pentru cheltuielile Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului au trecut în sarcina Consiliului Județean.

Europarlamentarul Siegfried Mureșan se află în aceste zile în județul Brașov pentru o serie de întâlniri cu reprezentanții Partidului Național Liberal. Din cauza drumului și a lipsei de infrastructură acesta a întârziat la conferința de presă, unde nu a ezitat să își exprime încă odată dezamăgirea față de reprezentanții Guvernului și de lipsa autostrăzii Brașov- Comarnic.

În România nu s-a construit nici un proiect mare de infrastructura în ultimii 30 de ani.

Din cei 10,8 miliarde de euro pe care Guvernul României putea să îi ia pentru țară pentru proiecte mari de infrastructură, s-au absorbit doar 1,7 miliarde de euro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: