29
Vin, Mar

sursă foto: cancan.ro

Eveniment

Cei care au avut de dat corigențe și nu au reușit să promoveze în prima sesiune de bacalaureat, mai au o șansă.

Toţi liceenii care au promovat examenele de corigenţe se pot înscrie, vineri, 26 iulie, pentru a doua sesiune a Bacaluareatului, potrivit datelor calendarului celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat 2019 aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Pe data de 21 august este programată proba scrisă la Limba şi literatura română, pe 22 august - proba scrisă la Limba şi literatura maternă, iar pe 23 august - proba scrisă obligatorie a profilului.

Pe 26 august este programată proba la alegere a profilului şi specializării - proba scrisă, pe 27 şi 28 august - evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română - proba A, pe 29 august - evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă - proba B, pe 30 august - 2 septembrie - evaluarea competenţelor digitale, iar pe 2-3 septembrie - evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Rezultatele se vor afișa în data de 3 septembrie până la ora 12,00, iar depunerea contestaţiilor în aceași zi, între orele 12,00 - 16,00.

Afişarea rezultatelor finale se va face pe data de 7 septembrie.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: