16
Mar, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Mihai Constantinescu se află în continuare internat la Spitalul Floreasca din Capitală, pe secția de terapie intensivă. Artistul este în comă de aproximativ 70 de zile.

Pe data de 13 mai a făcut primul stop cardiorespirator, iar în decurs de câteva ore a mai suferit alte două stopuri cardiorespiratorii. "Iubirea pentru Mihai, este singura care mă ține și îmi dă putere. În sufletul meu este iubire, este soare, este lumină, așa cum îi place și lui Mihai. Simt că Mihai va fi bine și asta cu ajutorul medicilor de aici care sunt foarte drăguți și cărora doresc să le mulțumesc foarte mult. Le mulțumesc și oamenilor care îl iubesc și care să roagă pentru el. Am toată puterea din lume pentru Mihai și cu gândul că el va fi bine Dumnezeu îmi dă putere. (...) Mihai este stabil și este un luptător. Cu ajutorul îngerilor și cu ajutorul celor de aici din spital Mihai va reuși. Mă rog să se însănătoșească și să fie bine. Doar eu știu ce se întâmplă cu Mihai și să nu mai asculte lumea ce spune X și Y. Mihai nu poate fi vizitat, este în continuare la terapie intensivă", a declarat Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, în exclusivitate la România TV.

Simona Secrier a precizat și faptul că este în continuare afectată de momentul în care artistul a făcut acasă primul stop cardiorespirator și că ar vrea să uite teribilul moment.

"Vreau să uit ce s-a întâmplat atunci (ziua în care a fost internat Mihai Constantinescu). Eram acasă în pat, îl țineam de mână. Deodată am simțit că nu mai respiră. S-a simțit foarte bine, a fost foarte vesel, niciun semn că ceva rău se va întâmpla. S-a întâmplat la cinci dimineața. Eu sunt o fire mai sensibilă, mă panichez, am sunat repede la salvare", a mai spus Simona Secrier.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: