20
Sâm, Apr

Eveniment

Reprezentanții Adunării Generale a Asociației Comunelor din România împreună cu primarii comunelor și autorități județene s-au reunit pentru a dezbate problemele cu care se confruntă comunele din România.

În cadrul aceleiași întâlniri s-au analizat activitățile și proiectele pe care Asociația Comunelor din România le are în implementare, precum și aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2020.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a ridicat din nou problema alocării, de către Guvern, a bugetului de anul acesta dar și din anii trecuți.

Dacă ne raportăm la județul Brașov, 33% din alocarea bugetară se îndreaptă către asistența socială. Faptul că județul Brașov este un județ greu accesibil din cauza lipsei de autostrăzi a fost încă o problemă pe care președintele Consiliului Județean Brașov a vrut să o dezbată împreună cu ceilalți oameni politici aflați în sală. 

Adunarea generală, în sesiune extraordinară, a Asociației Comunelor din România va ține până în data de 26 iulie 2019, în Poiana Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: