28
Joi, Mar

sursa foto: digi24.ro

Eveniment

Eugen Neagoe (51 de ani) a leşinat, duminică, în timpul meciului Dinamo-Craiova, scor final 0-2.

Diagnosticul medicillor este stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism, conform ProSport. Tehnicianul lui Dinamo pare decis să ia o pauză, după momentul de cumpănă traversat, potrivit Mediafax.

După îngrijirile medicale de urgenţă primite, starea de sănătate a antrenorului de la Dinamo s-a ameliorat, iar acesta a stat de vorbă cu familia.

Eugen Neagoe pare decis să renunţe la antrenorat, cel puţin pentru o perioadă. Familia a insistat să nu-şi mai pună viaţă în pericol pe banca tehnică, iar actualul staff tehnic al lui Dinamo ar urma să fie menţinut doar pentru următoarea etapă, contra lui CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21:00, scrie gsp.ro.

Deşi a trecut prin momente cumplite, Neagoe a rămas tot cu gândul la fotbal, iar primele sale cuvinte rostite la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca ar fi fost „Cât e scorul?”, potrivit sursei citate.

Familia şi mai mulţi apropiaţi ai lui Eugen Neagoe au venit imediat la spital pentru a-l vedea. Nu au lipsit nici oficialii de la U Craiova, precum Ion Împuşcătoiu, Emil Pieleanu, Silvian Cristescu și Costel Ilinca.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: