18
Joi, Apr

Eveniment

Încă un pas important în construirea AIBG.

În urma aplicării deciziei Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor din data de 20 iunie 2019, prin care a fost admisă contestația depusă de către Asocierea BOG’ART SRL - SC UTI Grup SA, în ceea ce privește rezultatul procedurii de achiziţie publică prin licitaţie deschisă pentru realizarea „Aeroportul Internaţional Brașov - Ghimbav partea de Proiectare și Execuție Lucrări de Construcții și Instalații, Obiectul Terminal de Pasageri”, în intervalul 20 iunie – 17 iulie comisia de licitație din cadrul Consiliului Județean Brașov a reevaluat cele patru oferte depuse.

În consecință, comisia de evaluare a desemnat câștigătoare oferta prezentată de Asocierea BOG’ART SRL (lider asociere) - SC UTI GRUP SA (asociat) după aplicarea criteriului de atribuire și verificarea documentelor-suport.

Din acest moment urmează o perioadă de contestații, de zece zile. În cazul în care nu vor fi înregistrate contestații, contractul pentru proiectarea și execuția Terminalului de Pasageri al Aeroportului ar putea fi semnat în data de 31 iulie.

Termenul pentru realizarea documetanţiilor de proiectare pentru construcțiile și instalațiile terminalului este de 3 luni, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 9 luni.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: