29
Vin, Mar

sursă foto: crisana.ro

Eveniment

La începutul săptămânii viitoare încep lucrările pe strada Mihail Sadoveanu din Brașov.

„Lucrările de săpătură pe strada Mihail Sadoveanu, pentru introducerea în subteran a rețelei electrice. Lucrările se vor executa în zona numerelor 1-33 (din intersecția cu str. Republicii până în zona fostului Palat al telefoanelor), cu amenajarea podețelor pentru accesul pietonal, dacă va fi necesar, și cu refacerea pavimentului, după modelul de pe strada Republicii. Beneficiarul lucrărilor este SDEE Transilvania Sud – SROR Brașov.

Lucrările sunt de utilitate publică și fac parte din proiectul de modernizare a rețelei electrice de distribuție (joasă tensiune) în zona Centrului istoric, inclusiv de modernizare, securizare și sistematizare branșamente, lucrări care până acum s-au desfășurat pe strada Republicii.

Proiectul mai cuprinde și străzile Apollonia Hirscher și Sf Ioan, însă intervenția pe acestea din urmă se va face după Cerbul de Aur (după data de 25 august), pentru a nu congestiona circulația în centrul istoric cu ocazia festivalului”, potrivit unui comunicat de presă a Primăriei Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: