25
Joi, Apr

sursă foto: pressalert.ro

Eveniment

Mai mulți conducători auto au primit sancțiuni, în urma unor razii desfășurate în județul Brașov.

„La data de 18 iulie, în intervalul orar 06.00-09.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au organizat și desfășurat  pe raza localităților Feldioara, Tărlungeni, Hărman și Prejmer, respectiv DN13, DN10, intersecție DJ103A – DJ103B, intersecție DJ103A – DJ 112D, DJ112, o acțiune care a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele de circulație rutieră, verificarea mijloacelor auto care transportă animale vii, precum și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă legislația în domeniul public, aspecte ce sunt permanent în atenția polițiștilor brașoveni.

În cadrul acțiunii, polițiștii au controlat aproximativ 75 de autovehicule și au aplicat 28 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 12.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002-Rep., privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 2 permise de conducere”, potrivit unui comunicat de presă a IPJ Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: