07
Mar, Iul

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

La data de 17 iulie, în jurul orelor 00.00, polițiști ai Secției numărul 2 din Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, de 49 de ani, din Brașov, care a condus un autoturism pe strada Carierei, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.57 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Polițiști din Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 17 iulie, în jurul orelor 22.30, polițiștii au depistat pe strada Timiș din Săcele, un tânăr, în vârstă de 21 ani, care a condus un autoturism, fiind sub influența alcoolului.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.56 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

La data de 17 iulie, în jurul orelor 19.30, polițiști din Orașul Victoria au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 52 ani, din orașul Victoria, care a condus un autoturism pe strada Oltului în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.97 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.

BODY IMPULSE MAX SRL