24
Mie, Apr

Eveniment

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unui conflict de interese de natură administrativă în cazul unui consilier local al comunei Sâmbăta de Sus.

„FLOREA IOAN, Consilier Local în cadrul Consiliului Local al comunei Sâmbăta de Sus, Județul Brașov - CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV.

În calitate de consilier local, a inițiat un proiect de hotărâre, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local din data de 26 octombrie 2016, precum și la dezbaterile care au stat la baza adoptării acesteia, fapt ce a dus la rezolvarea favorabilă a unei cereri prin care solicită analizarea și rezolvarea favorabilă a unor imobile proprietate personală.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu dispozițiile art. 46 din Legea nr. 215/2001, precum și ale art. 77 din Legea nr. 393/2004.

Florea Ioan nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, se precizează într-un comunicat de presă al Agenției Naționale de Integritate.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: