20
Sâm, Apr

Eveniment

Un bărbat din Brașov a fost găsit mort în apartamentul său de către pompierii ISU Brașov.

UPDATE

„În data de 25 iunie, în jurul orelor 22.00, un bărbat, în vârstă de 65 ani, a fost găsit decedat în interiorul locuinței sale din municipiul Brașov, jud. Brașov. 

În continuarea cercetărilor s-a dispus ridicarea și transportarea cadavrului la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, în care efectuează cercetări”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, agent Nadia Olaru. . 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

După un apel la 112 dat de vecinii bărbatului, un echipaj ISU s-a deplasat pe strada Berzei. Ajunși în casa bărbatului, pompierii au declarat decesul.

Un vecin a declarat, în exclusivitate pentru brasovtv.com, că bărbatul în vârstă de 65 de ani a fost ultima dată la serviciu pe data de 21 iunie, iar de atunci nu se mai știe nimic. Ieri, acesta ar fi trebuit să fie schimbul 3, însă nu s-a prezentat la serviciu și nici nu a mai răspuns la telefon. Unii vecini au declarat că nu a mai răspuns de sâmbătă.

Bărbatul lucra ca macaragiu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: