08
Mie, Mai

Eveniment

     Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă la RCS&RDS şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

Oferta de muncă disponibilă la RCS&RDS

RCS&RDS angajează pe postul de reprezentant vânzări pentru încasări în magazin.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, e rezistent la stres, poate gestiona situaţii de criză, e adaptabil, ştie să lucreze la PC, a mai lucrat în structuri care presupun interacţiunea cu clienţii, abilităţi dezvoltate de comunicare interpersonală.

RCS&RDS angajează pe postul de agent contractări şi achiziţii 3G/4G.
Candidatul ideal pentru acest post are permis de conducere categoria B, foarte bune abilităţi de comunicare şi negociere, e dispus să lucreze la înălţime, are studii medii, e serios, orientat către clienţi, rezistent la stres.

RCS&RDS angajează pe postul de tehnician fibră optică.
Candidatul ideal pentru acest post are studii medii tehnice, permis de conducere categoria B (obţinut cu cel puţin un an în urmă, e dispus la deplasări şi program flexibil, dispus să lucreze la înălţime, are spirit de echipă şi se poate concentra în situaţii de stres.

RCS&RDS angajează pe postul de operator call center. Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare, atenţie distributivă, are iniţiativă, e orientat către clienţi, dă dovadă de răbdare în transmiterea şi explicarea informaţiilor solicitate. De asemenea, ştie să lucreze la PC şi este rezistent în situaţii dificile.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: