24
Mie, Apr

ziare.com

Eveniment

Razii a polițiștilor brașoveni.

„Astăzi, 24 iunie, în intervalul orar 06.00-09.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier Brașov au organizat și desfășurat, pe raza municipiului Brașov, o acțiune care a vizat reducerea victimizării prin accidente rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transportului rutier public de persoane, de asemenea, depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii, polițiștii din cadrul structurilor de poliție rutieră au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4.600 lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002R  privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 7 permise de conducere pentru consumul de băuturi alcoolice, fiind constatată o infracțiune la regimul rutier.

Dintre cei 6 conducători auto sancționați, 3 efectuau transport public de persoane.

Siguranța cetățenilor este o preocupare permanentă a polițiștilor brașoveni, astfel încât, acțiuni similare vor fi organizate frecvent.

Fiți responsabili în trafic!”, potrivit unui comunicat de presă a IPJ Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: