20
Sâm, Apr

Eveniment

Atitudine incredibilă a fostului Președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, în sala de ședințe de la Tribunalul Brașov, în care este judecat pentru fapte de corupție.

În timp ce unul dintre martori, un expert tehnic, era audiat de judecători, inculpatul Căncescu juca SUDOKU. Martorul a răspuns întrebărilor instanței timp de o oră jumătate iar Căncescu...tot SUDOKU.

Relaxat, inculpatul părea că nu este nicidecum interesat de propriul dosar penal. La finalul audierilor, judecătorul a stabilit pentru 18 septembrie un nou termen în proces. Până atunci însă, în miezul verii inculpatul Căncescu va pleca la Sibiu. Nu în vacanță ci la poliție pentru a face un test poligraf, pe care chiar inculpatul l-a solicitat. Testarea se va face în prima zi a lunii iulie.

În 17 decembrie 2014 procurorii DNA Brașov l-au trimis în judecată pe Aristotel Căncescu pentru cinci infracțiuni de abuz în serviciu, și anume: dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, luare de mită, spălare de bani, trafic de influență și instigare la tentativă de abuz în serviciu.

Potrivit procurorilor în urma plății nelegale, Consiliul Județean Brașov a fost prejudiciat cu peste 7,6 milioane de euro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: