29
Vin, Mar

sursa foto: gazetademaine.ro

Eveniment

UPDATE Ora 12:15

Un judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului a pronunțat sentința, după ce procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov au cerut, sâmbătă, arestarea unui tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Inculpatul a fost arestat pentru 30 de zile. Nemulțumit, bărbatul a contestat hotărârea. Un judecător al Curții de Apel Brașov va avea ultimul cuvânt.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Procurorii D.I.I.C.O.T. din Brașov i-au cerut, sâmbătă, unui judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului, arestarea unui bărbat suspectat de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Inculpatul este bănuit că, la data de 22.05.2019, i-a oferit unei persoane cocaină și metanfetamină. Două zile mai târziu, bărbatul a transportat în vederea distribuirii noi cantități de cocaină și metanfetamină, moment în care procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov l-au prins în flagrant. În timpul percheziției efectuate la locuința inculpatului, anchetatorii au găsit metanfetamină pe care principalul suspect o pregătise pentru vânzare.

Procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov l-au reținut pe bărbatul implicat, pentru 24 de ore, iar astăzi i-au propus unui judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului să-l aresteze. Instanța urmează să decidă dacă va emite sau nu mandat de arestare preventivă.

Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: