25
Joi, Apr

sursa foto: ARHIVĂ - tion.ro

Eveniment

Trei bărbați cu vârste de 30, 32 respectiv 45 de ani, din comuna Budila, au fost trimiși, pentru 24 de ore, în beciul Poliției.

,,Timp de două zile, suspecții ar fi pătruns, prin escaladarea gardului împrejmuitor și forţarea ferestrelor, respectiv a uşii de acces, într-o societate comercială situată în municipiul Braşov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Totodată, ar fi pătruns într-un alt imobil situat în aceeași curte, de unde au sustras produse în valoare de aproximativ 35.000 lei. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbații în cauză sunt autorii altor infracțiuni de furt calificat, săvârșite prin aceeași metodă, fapte comise în data de 10.04.2019, în noaptea de 11/12.04.2019, respectiv în perioada 23 - 24.04.2019, când ar fi pătruns în mai multe locuințe aflate în renovare și în societăți comerciale cu sediul în municipiul Brașov, de unde ar fi sustras bunuri a căror valoare totală este de aproximativ 7.000 lei.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a suspecților, iar la data de 15 mai a.c., o echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov, Serviciului Criminalistic Brașov, Postului de Poliție Budila și Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Brașov la locuințele acestora situate pe raza comunei Budila, jud. Brașov.

În cauză, s-a dispus reținerea suspecților pentru 24 de ore și introducerea lor în Centrul Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: