29
Vin, Mar

sursa foto: observator.tv

Eveniment

Mihai Constantinescu este în continuare în stare foarte gravă.

Cântăreţul este în moarte cerebrală. Soția este convinsă că o minune îl va salva şi de această dată. După ce a suferit trei stopuri cardio-respiratorii medicii sunt, însă, mai mult decât rezervaţi.

Mihai Constantinescu este internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

Soţia artistului, Simona Secrier, a lansat un apel către fanii acestuia. Ea le cere tuturor să se roage pentru artist.

,,Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun... Medicii sunt rezervați. Nici eu nu știu prea multe. Situația este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper și mă rog", a spus Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu. ,,Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine", a mai spus soţia lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu a făcut stop cardio-respirator luni. Soţia lui a fost cea care a sunat la 112. A fost chemată o ambulanţă, artistul a fost resuscitat mai multe minute, apoi a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate şi în urmă cu două luni, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte.

Artistul a suferit două intervenţii la inimă în ultimii ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat, potrivit rtv.net.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: