19
Vin, Apr

sursa foto: observator.tv

Eveniment

Afaceristul brașovean Dan Cămârzan a fost reținut, în urmă cu scurt timp, pentru 24 de ore, de procurorii brașoveni.

Astfel, el își va petrece noaptea în arestul Inspectoratului Județean de Poliție din Brașov. Dan Cămârzan este anchetat penal după ce, într-o locuință din Brașov, o bătrână a fost găsită moartă. Surse judiciare au explicat, în exclusivitate pentru brasovtv.com, că ar fi vorba despre o rudă a milionarului Dan Cămârzan, iar acesta este principal suspect.

Dan Cămârzan beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.

ȘTIRE INIȚIALĂ

O bătrână a fost găsită moartă, astăzi, într-o locuință din Brașov.

Surse judiciare au confirmat informațiile deținute la redacție și au explicat, în exclusivitate pentru brasovtv.com, că principalul suspect este nepotul bătrânei, afaceristul Dan Cămârzan.

Polițiștii și procurorii au făcut cercetarea la fața locului și l-au dus pe suspect la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Până la acest moment, procurorul de caz nu a instituit nicio măsură preventivă.

De aproximativ un an, Dan Cămârzan, milionarul din Brașov care se remarca prin extravaganțe pe litoralul românesc, s-a schimbat total. Omul de afaceri susținea, în septembrie 2018, că este trimisul lui Dumnezeu și spune tuturor, inclusiv familiei sale, că Dumnezeu lucrează prin el. Dan Cămârzan și-a schimbat radical viziunea asupra vieții și susținea că Pământul e doar un purgatoriu. Miliardarul extravagant din Brașov care, în urmă cu aproximativ 10 ani, plătea  15.000 de euro pe o singură sticlă de șampanie Dom Perignon într-un club de fițe de la mare, mai spunea că are ,,revelații divine”, notează cancan.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: