19
Vin, Apr

Eveniment

Adrian Coco Tinca, împreună cu ceilalți colegi de la Trupa Coco au creat, la propriu, o atmosferă incendiară la Festivalul Vinului de la Râșnov. Deși afară era destul de frig, oamenii prezenți în număr destul de mare în centrul orașului au fredonat piesele mai vechi, dar au dansat și pe melodiile noi din repertoriul trupei brașovene. 

Spectacolul Trupei Coco a durat aproape o oră, timp în care toți cei prezenți la Festivalul Vinului au ales să rămână până la final la concertul susținut de una dintre cele mai apreciate trupe rock de la noi din țară.

Unii fani ai muzicii de profil au venit special la Râșnov pentru a lua parte la concertul Trupei Coco. "Am auzit de concertul lor de câteva zile și am dorit neapărat să fiu prezentă aici. Am venit din Brașov special pentru Coco și restul trupei. Îi ador pur și simplu. Sunt fana lor de mulți ani. Au niște melodii superbe, iar muzica lor este adaptată atât pentru vechea generație, cât și pentru tineri", a menționat una dintre persoanele prezent la eveniment.

"Îmi face o mare plăcere să cânt și să ne promovăm acasă, sau în apropierea Brașovului. Avem o gașcă de prieteni și mă bucur enorm că suntem invitați la astfel de evenimente. O să venim de fiecare dată când vom fi invitați. Râșnovenii sunt niște oameni minunați și suntem foarte fericiți dacă am reușit să le facem seara mai frumoasă", a declarat și Adrian Coco Tinca, fondatorul Trupei Coco și fostul membru al formației Compact. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: