29
Vin, Mar

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Tarifele pentru apelurile fixe și mobile către orice țară din interiorul Spațiului Economic European ( statele UE, plus Norvegia, Islanda și Liechtenstein), vor suferi modificări radicale.

Tarifele pentru convorbirile din România către statele din interiorul Spațiului Economic European vor fi plafonate din 15 mai, tarifele pentru apeluri fixe și mobile către orice țară din interiorul Spațiului Economic European nu vor depăși 0,19 euro pe minut și 0,06 euro pentru un SMS.

Tarifele vor fi plafonate la 0,19 euro pe minut pentru apeluri și 0,06 euro pentru SMS și se vor aplica doar apelurilor și SMS-urilor către numerele din Spațiul Economic European care sunt tarifate în funcție de consumul efectiv, nu, însă, și în cazul celor care sunt incluse în abonamente deja cumpărate. De asemenea, după epuizarea minutelor sau sms-urilor, tariful aplicabil trebuie să respecte plafonul reglementat.

În conformitate cu prevederile din Regulamentului (UE) 2018/1971 al Parlamentului European și al Consiliului, plafoanele pentru comunicațiile în interiorul UE sunt valabile pentru o perioadă de 5 ani, din 15 mai 2019, potrivit capital.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: