19
Vin, Apr

Eveniment

Vremea va continua să fie rece în prima jumătate a săptămânii viitoare, dar aria precipitaţiilor se va restrânge şi ele se vor semnala doar izolat şi în cantităţi mai mici decât în ultimele zile.

Luni, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se va menține mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va mai avea înnorări și va ploua local în sud-vestul și estul țării. În rest, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. Vântul va avea unele intensificări în cursul zilei în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade in nordul Moldovei și 17 grade in Banat, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade. Local în regiunile intracarpatice și izolat în restul teritoriului se va semnala brumă.

Marţi, vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în regiunile estice, nordice și centrale, unde cerul va fi mai mult noros și local va ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, ploile se vor semnala cu totul izolat, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. La munte, iar noaptea, trecător și izolat și în Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, mai ales în cursul zilei, în zona înaltă de munte, precum și în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade în nord-est și 19 grade în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 6 grade.

Miercuri, cerul va avea înnorări și temporar va ploua, pe arii extinse în jumătatea de est a țării și local în rest. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar trecător și la cote mai reduse și în estul și nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 8 grade, notează rtv.net.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: