29
Vin, Mar

sursă foto: observator.ro

Eveniment

Cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială din Brașov, de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, au fost identificate, expuse la comercializare, produse purtând însemnele grafice ale unor mărci de notorietate, produse ce se comercializau la prețuri mult mai mici decât cele practicate în magazinele de profil.

 „În data de 12 aprilie, în baza unui plan de acțiune și a competențelor conferite de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, au efectuat verificări la o societate comercială cu punct de lucru în municipiul Brașov, unde se comercializează articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, menaj, uz casnic, etc.
În aceste condiții, existând suspiciunea că produsele comercializate sunt contrafăcute (suspiciuni generate de lipsa documentelor justificative, prețul de vânzare mic și lipsa acordului titularilor de drepturi pentru comercializarea acestor produse) s-a procedat la ridicarea, în vederea cercetărilor, a bunurilor în cauză. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de produse contrafăcute. Acțiunea a beneficiat de sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Alina Ivan.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: