18
Joi, Apr

Eveniment

Consiliul Județean Brașov va reface în acest an podurile peste râul Olt care au fost afectate de inundațiile din ultimii ani.

Reabilitarea podului de la Hălmeag este un obiectiv de investiții deosebit de important, astfel că administrația județeană a făcut demersurile necesare, iar lucrările de construcție ale podului au reînceput.

De peste 40 de ani, în județul Brașov nu s-a mai ridicat un pod de la zero, dar CJ Brașov dorește să refacă din temelii toate cele șapte poduricsituate pe drumurile județene. Este vorba despre podurile: Olt, Arini, Măieruș, Crihalma, Voila, Augustin și Hălmeag. Podul de la Hălmeag se reconstruiește printr-un proiect al Consiliului Județean Brașov finanțat prin PNDL II. Podul de la Hălmeag est primul din cele cinci proiecte accesate de administrația județeană în cadrul proiectului PNDL II, care a depășit cu bine toate etapele procedurale și a intrat în executare. Valoarea contractuală a podului depășește cinci milionane de lei, iar contribuția Consiliului Județean Brașov este de peste un milion de lei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: