19
Vin, Apr

sursa foto: a1.ro

Eveniment

Elevii susţin, astăzi, simularea la Bacalaureat la proba obligatorie a profilului, se arată în calendarul Ministerului Educaţiei.

Probele examenului de simulare sunt susţinute de aproximativ 300.000 de elevi. Astăzi, elevii își testează cunoștințele la matematică ori la istorie.

Simularea examenului de Bacalaureat 2019 se adresează elevilor înscrişi în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral / frecvenţă redusă la începutul anului şcolar 2018-2019, dar implică şi participarea elevilor claselor a XI-a zi şi a XII-a seral / frecvenţă redusă, învăţământ de masă (în total, aproximativ 300.000 de elevi), informează Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare din cadrul Ministerului Educaţiei.

Probele la examenul de simulate a Bacalaureatului încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Notele obţinute la examenul de simulare a Bacalaureatului nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: