24
Mie, Apr

sursă foto: PNL Brașov

Eveniment

Președintele Organizației Județene Brașov a PNL, Adrian Veștea, a participat sâmbătă la Summitul liderilor locali și regionali ai Partidului Popular European, cea mai puternică familie politică din cadrul Parlamentului European.

În legătură cu acest subiect, Adrian Veștea a declarat la întoarcerea de la București: “În deschiderea Summitului, împreună cu primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene liberali, i-am prezentat d-lui Manfred Weber, viitorul preşedinte al Comisiei Europene, parteneriatele de succes dintre administraţiile liberale şi Uniunea Europeană. A fost un bun prilej pentru a cere sprijin în ceea ce priveste modificarea legislației privind accesarea fondurilor europene , atât pentru proiectele mari de infrastructură, precum Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, cât și pentru adoptarea unui ghid unic pentru toată Uniuneaa Europenă în ceea ce privește accesarea și monitorizarea fondurilor europene. A urmat momentul prezentării regiunilor, unde am reprezentat cu mândrie Regiunea 7 Centru și județul Brașov. S-au alăturat Summitului președintele României- dl Klaus Iohannis, Marku Markula - presedinte al Comitetului Regiunilor și Antonio López-Istúriz White- secretarul general al PPE.

Mulțumesc echipei mele de la PNL Brașov - care a fost printre cele mai numeroase delegații din țară - pentru loialitate, susținere și încredere”, potrivit unui comunicat de presă a PNL Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: