24
Vin, Mai

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Fostul jurnalist Rareș Bogdan a declarat, joi, la Parlament, după ce PNL l-a votat să deschidă lista candidaților partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai, că a luat cea mai grea hotărâre din viața sa și că a luat-o în urma unei discuții cu familia fostului lider PNL Mircea Ionescu Quintus.

La finalul conferinței de presă, lui Rareș Bogdan i-au dat lacrimile.

„Voi ramane acelasi, ma voi bate pentru libertatea presei si a cuvantului. Multumesc colegilor mei de la Realitatea TV. Ii multumesc lui Cozmin pentru cei 6 ani si sansele pe care mi le-a dat si sper sa gaseasca un inlocuitor mai bun decat mine. Parasesc presa cu durere, a fost cea mai grea decizie a mea din aceasta viata. Urmeaza o noua etapa, sper sa am acelasi succes ca in presa. Cuvantul decisiv in decizia mea l-a avut o doamna, stie ca o salut, iar din ceruri se uita sotul ei. Ultimul telefon inainte de a lua decizia a fost cu sotia fostului presedinte PNL Mircea Ionescu Quintus. Nu putem abandona Romania in bratele PSD”, a declarat Rareș Bogdan.

El a ținut să-i transmită fostului președinte PNL Crin Antonescu că îl așteaptă să se implice în campanie. „Il invit pe Crin Antonescu sa ni se alature”, a spus Rareș Bogdan.

Acesta a precizat că începând de vineri va merge în județe pentru campania electorală.

La finalul conferinței, Rareș Bogdan a spus iar că se desparte de viața de jurnalist, moment în care i-au dat lacrimile.