23
Mar, Apr

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, dar decizia nu este definitivă.

În luna mai a anului 2018, fostul mare campion la tenis a fost reținut și s-a ales cu un dosar penal, după ce fost prins băut la volan, a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice.

Mai mult, le-a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice.

După câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou de poliţişti, de această dată în timp ce conducea fără permis un scuter.

Miercuri, Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 1, însă decizia nu este definitivă și poate fi contestată la instanţa superioară, potrivit libertatea.

„Eu am recunoscut. Atât a ceruta avocata mea și atât am primit. O să o respectăm decizia. Noi nu facme apel. Nu este vorba de cazier. Numai dacă e fraudă economică. Nu o să se treacă faptul că am fost condamnat penal”, a spus Ilie Năastase la postul de televiziune B1TV.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: