23
Mar, Apr

sursa foto: cyd.ro

Eveniment

Profesorii  vor constitui grupuri de lucru și vor fi selectați, în urma unei proceduri,  pentru a se ocupa de evaluarea proiectelor de manuale școlare.

Aceasta procedură de selecție se va organiza în intervalul 20 februarie – 4 martie, anul acesta. Înscrierile se vor face doar online. Anunțarea rezultatelor va avea loc în intervalul 9 – 16 martie 2019.

Cadrele didactice trebuie să completeze formularul, accesând următorul link:

https://competente.rocnee.eu/apel2019_02_epms/

„Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare  organizează, în perioada 20 februarie - 16 martie 2019, o procedură de selecţie a cadrelor didactice în vederea constituirii grupurilor de lucru (pe discipline) care vor evalua proiectele de manuale şcolare. Etapa de înscriere este deschisă începând din 20 februarie şi se derulează exclusiv online, până în data de 4 martie 2019, inclusiv. Selecţia propriu-zisă şi anunţarea rezultatelor (individual, doar pentru candidaţii admişi) vor avea loc în intervalul 9 - 16 martie 2019. Misiunea experţilor/specialiştilor selectaţi este aceea de a analiza şi evalua calitatea proiectelor de manuale şcolare propuse de autori/grupuri de autori", precizează sursa citată, conform jurnalul.antena3.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: