29
Vin, Mar

SURSA: poiana-brasov.info

Eveniment

Noul sezon de iarnă va începe cu tarife majoarate la transportul pe cablu. Potrivit primarului George Scripcaru este vorba de o ajustare de 3%. În ședința de Consiliu Local de astăzi s-a votat noul preț al transportului pe cablu. 

Ultima majorare a tarifului la transportul pe cablu s-a aplicat acum trei ani, când s-a făcut o corelare cu rata inflației de atunci. 

„Calculele pe care le-am făcut pentru plata electricității, a celor cinci tunuri noi de zăpadă și a tuturor cheltuielilor ne-au arătat că trebuie să ajustăm aceste tarife pentru a putea acoperi aceste costuri. Sunt niște eforturi financiare din partea municipalității și nu putem să suplimentăm aceste cheltuieli din bugetul propriu”, a precizat primarul George Scripcaru.

Primăria va achiziționa în următoarea lună și cinci tunuri pentru producerea zăpezii artificiale. Administratorii domeniului schiabil susțin că sunt pregătiți chiar de mâine pentru deschiderea sezonului de schi.

În prezent, tarifele la transportul pe cablu din Poiana Brașov pornesc de la 20 de lei pentru o călătorie simplă și ajung la 1.000 de lei, pentru un abonament complet pe zece zile. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: