19
Vin, Apr

Eveniment

Meteorologii au anunţat prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Până pe 18 martie, vor fi temperaturi mai ridicate decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Vom avea maxime de 15 şi chiar 18 grade Celsius, spre sfârşitul intervalului, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Ploile vor fi puţine, însă este posibil să mai ningă, spre sfârşitul acestei luni.

18 - 25 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

25 februarie - 4 martie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile din sud-vestul teritoriului.

4 - 11 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în această perioadă.

11 - 18 martie

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel specific perioadei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: