28
Joi, Mar

sursa foto: I.S.U. Brașov, D.R.D.P. Brașov

Eveniment

Accidentul a avut loc aseară, pe DN1, la ieșire din Codlea.

8 dintre cei 29 de călători sunt răniți. 4 dintre victime au fost transportate la spital, iar celelalte 4 au primit îngrijiri medicale la fața locului și au refuzat să fie transportate la spital. La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, o autospecială cu apă și spumă, dar și pompierii voluntari din Codlea.

Potrivit I.S.U. Brașov, au fost scurgeri de carburant din rezervorul autocarului, dar nu a fost pericol de explozie, iar la locul evenimentului au fost asigurate măsurile ce se impun în astfel de situații.

,,Autocarul se deplasa pe DN1, din direcția Brașov spre Sibiu, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile unui drum acoperit cu zăpadă, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina s-a răsturnat pe partea dreaptă, în șanț. În urma accidentului a rezultat avarierea autocarului și vătămarea corporală a 4 pasageri care au fost transportați la spital pentru investigații medicale. Conducătorul auto, de 51 de ani, nu consumase alcool”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: