28
Joi, Mar

Eveniment

Caz șocant, astăzi, în satul Zizin! Un copil de 10 ani a încercat să-și pună capăt zilelor, după ce bunica l-a trimis la școală.

Copilul a încercat să se spânzure într-o anexă a casei în care locuiește împreună cu mama, bunica, tatăl și frații lui. Bunica băiatului a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112, iar nepotul ei a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Aici a fost supus unei examinări prin tomografie computerizată, iar apoi a fost transferat la Spitalul Clinic pentru Copii. Reporterii Brașov TV au încercat să discute cu profesorii școlii la care este înscris băiatul, dar în zadar. Au ferecat ușile instituției și n-au scos nicio vorbă. Primarul comunei Tărlungeni, Severius Beșchea, a luat atitudine imediat ce a aflat de cazul băiatului de 10 ani. Asistenții sociali au început o anchetă în familia copilului. Polițiștii cercetează cazul pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs evenimentul. În acest timp, băiatul de 10 ani este internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic pentru Copii din Brașov, dar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Cazul copilului de 10 ani care a încercat, astăzi, să se spânzure se încadrează perfect la categoria ȘOCANT! Așa se prefigurează a fi, conform datelor parțiale, și rezultatele sondajului propus încă de pe data de 3 decembrie 2018, de Brașov TV. ȘOCANTE!

Tema propusă este: Elevii, TRACASAȚI din cauza programei școlare?

Așteptăm răspunsurile dumneavoastră pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: