29
Vin, Mar

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, însă trenurile pot înregistra întârzieri cuprinse între 20 și 30 de minute în zonele în care, din cauza temperaturilor scăzute de la nivelul solului, s-au produs fisuri în şină, au anunţat, vineri, reprezentanții Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” S.A.

Trenurile circulă pilotate, adică sub supravegherea personalului feroviar, în zonele în care, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, s-au înregistrat fisuri în şină (fisuri ce pot avea 8-10 cm). Pentru menţinerea condiţiilor de siguranţă în trafic, personalul feroviar intervine pentru consolidarea şinelor. În astfel de situaţii, în care pe anumite porţiuni se circulă pilotat, trenurile pot avea întârzieri de 20 - 30 minute pe zonele respective", precizează reprezentanţii CFR SA, conform agerpres.ro. 
Potrivit sursei citate, în prezent nu sunt trenuri oprite sau blocate. 
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o informare de vreme deosebit de rece, valabilă în toată ţara până duminică dimineaţă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: