29
Vin, Mar

Eveniment

Fanii celei mai recente comedii românești, Două Lozuri, au avut parte de o surpriză plăcută. Luni seara, regizorul filmului, Paul Negoescu, actorii Alexandru Papadopol, Codin Maticiuc, dar și alți membri ai echipei de filmare, au venit la singurul cinematograf din Brașov și, după vizionarea filmului, le-au prezentat fanilor câteva secrete din timpul filmărilor.

Sala de cinema a fost plină. Foarte multă lume a venit să vadă pelicula în prezența actorilor.  Ideea filmului se bazează pe nuvela lui I.L. Caragiale, „Două loturi”. 

"Noi ne așteptam să placă publicului acest film, dar impactul a fost mult peste așteptări. Încasările au fost foarte mari, iar absolut toți am fost plăcut surprinși de felul în care a fost primit filmul. Am realizat că pentru fanii filmului este foarte important ca actorii să vină la ei, să existe o interacțiune. De aceea ne-am decis să mergem în mai multe orașe din țară", a declarat regizorul Paul Negoescu. 

Acțiunea filmului „Două Lozuri” se învârte în jurul celor trei personaje principale Sile, Dinel și Pompiliu, interpretați de Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol. Ultimul este și unul dintre producătorii peliculei. Cei trei au și o școală de actorie, iar personajele din film sunt chiar cursanții lor. 

"Noi am vrut să facem o comedie la care oamenii chiar să râdă. Și ne bucurăm că ne-a ieșit. Dacă vreți să petreceți 80 de minute în care să vă simțiți bine și să savurați o comedie tipic românească, atunci trebuie să vedeți filmul", a menționat Alexandru Papadopol.

Comedia „Două lozuri” i-a binedispus pe brașovenii care au umplut, oarecum atipic pentru o zi de luni, sala de cinema. La finalul peliculei, fanii au petrecut zeci de minute în compania echipei de filmare. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: