20
Dum, Sep

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Liderul WTA, Simona Halep, le-a mulţumit fanilor pentru susţinere, după ce a primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a anului 2018, la gala de la Singapore.

Halep a postat o fotografie în care apare în ţinuta de la gală, o rochie neagră elegantă, şi cu trofeul în mână. „Cel mai bun an”, a scris ea, adăugând hashtag-ul „thankstomyfans”.

„Cu siguranţă am avut un an extraordinar, cel mai bun din cariera mea. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Este un premiu minunat, foarte important şi sunt foarte fericită că l-am câştigat. Înseamnă foarte mult pentru mine că m-am calificat de cinci ori aici. Am amintiri grozave de la Singapore, este un oraş special pentru mine. Chiar dacă sunt tristă că nu pot juca în acest an, sunt foarte fericită că sunt din nou aici pe scenă”, a spus Halep la ceremonia de la Singapore, potrivit digisport.ro.

Românca a fost şi protagonista unui moment amuzant. Ea a spus mai întâi că este tristă că nu poate juca la Turneul Campioanelor şi că vrea o îmbrăţişare. Întrebată de cel care i-a prezentat premiul de la cine vrea îmbrăţişarea, Halep a răspuns: „De la tine”. „Sunt cel mai norocos bărbat din lume! Acum aş putea arunca microfonul şi mă pot întoarce la Los Angeles”, a reacţionat bărbatul, după ce a îmbrăţişat-o pe româncă, notează stiripesurse.ro.

Simona are un mesaj și pentru antrenorul ei, celebrul Darren Cahill.  

„Îi mulțumesc celui mai bun antrenor, îi mulțumesc celei mai bune echipe pentru un an extraordinar”, a fost mesajul postat pe Instagram de Simona, alături de o poză cu Darren Cahill, de la ceremonia din Singapore.

Simona Halep, liderul mondial la tenis feminin, a fost aleasă jucătoarea anului 2018, a anunţat, vineri, WTA.