19
Vin, Apr

Eveniment

Bărbatul lovit de un copac pe drumul de Poiană este în continuare în stare gravă. ITM Brașov început cercetările în acest caz, deoarece incidentul este considerat accident de muncă. Specialiștii vor stabilii, în funcție de starea de sănătate a bărbatului, ce măsuri vor fi luate împotriva angajatorului.
      Incidentul de pe drumul Poienii, în urma căruia un bărbat a ajuns la spital după ce a fost doborât de un copac, este considerat accident de muncă. Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov, au început cercetările în acest caz. Victima era în timpul programului de lucru.

      Bărbatul, participa alături de alți colegi la toaletarea arborilor de pe marginea drumului. ,, La acest moment persoana se află în spital, starea se pare că nu este tocmai bună. Acesta este și motivul pentru care noi am inițiat efectuarea cercetării la fața locului pentru că în acest moment având în vedere că avem de a face cu un eveniment soldat cu incapacitate temporară de muncă , competența de cercetare aparține angajatorului, dar pentru o situație nedorită în care lucrurile se vor agrava vom porni din nou cercetarea pe care noi am făcut-o. ,, a declarat Adrian Reit, inspector șef ITM Brașov.

     Chiar dacă au trecut trei zile de când este în spital, starea de sănătate a bărbatului este în continuare critică. Medicii spun că bărbatul a suferit răni grave în zona capului dar și a toracelui. Momentan el este sub stricta supraveghere a specialiștilor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: