19
Vin, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Alexandru Maxim driblează, înscrie și aduce victoria României în Lituania, în minutele de prelungire, după o pasă extraordinară a lui Keseru! Cosmin Contra a declarat, la finalul jocului, că victoria îi este dedicată lui Cosmin Pașcovici, fost jucător al naționalei, al cărui fiu a pierdut, astăzi, lupta cu viața.

România a fost egalată, în minutul 90, în partida contra Lituaniei. Scorul a fost deschis, în minutul 13 al jocului, de Alex Chipciu.

ȘTIRE INIȚIALĂ

România joacă, la această oră, la Vilnius, al treilea meci din grupa a patra a Ligii C din Liga Naţiunilor, contra Lituaniei.

În minutul 13 al jocului, Alex Chipciu, fost jucător la FC Brașov, a deschis scorul! Mijlocașul nostru a reluat în plasă, din interiorul careului, după o fază care a plecat de la Stanciu. Acesta din urmă i-a dat o pasă senzațională, în față, lui Țucudean, atacantul a preluat, a ajuns la linia de out, a întors foarte bine, Mitriță a prelungit și Chipciu a marcat.

„Tricolorii” erau pe locul 3 în grupă înaintea partidei programate pe gazonul sintetic al arenei de numai 5.400 de locuri, pe care îşi dispută meciurile şi echipa al cărei golgheter este Liviu Antal, Zalgiris Vilnius.

România a remizat în ambele meciuri disputate până acum în competiţia nou-înfiinţată de UEFA: 0-0, la Ploieşti, cu porţile închise, cu Muntenegru, şi 2-2 la Belgrad, cu Serbia.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: