25
Sâm, Mai

sursa foto: I.P.J. Brașov

Eveniment

Un polițist din cadrul I.P.J. Brașov a reușit să se claseze pe locul I la secțiunea solist folk, probă a Festivalului Național al Artiștilor Amatori din M.A.I., ediția a IX-a.

Competiția s-a desfășurat în perioada 01 - 05 octombrie 2018, în localitatea Tașca din județul Neamț și a reunit artiști amatori, angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, care au concurat în cadrul a patru probe: muzică ușoară, muzica folk (solist și grup), muzică populară, dar și secțiunea instrumentală.

Comisarul șef Ovidiu Herciu, ofițer psiholog în cadrul inspectoratului, are în palmares numeroase alte distincții obținute pe parcursul timpului la diferite concursuri, printre care și câștigarea trofeului la ediția a VII-a a Festivalului Național al Artiștilor Amatori din M.A.I., la secțiunea muzica folk - grup, când a concurat împreună cu un alt coleg.

Polițistul interpretează atât versiuni cover ale unor piese renumite, dar și melodii pe care le compune singur, atât versurile, cât și muzica. Acesta spune însă, că muzica rămâne la nivel de pasiune și îi alocă doar timpul liber, profesia fiind pe primul loc.