28
Joi, Mar

stockfresh.com

Eveniment

Oportunitate de carieră pentru elevii brașoveni.

Ei au posibilitatea ca după încheierea studiilor liceale să aplice pentru un loc de muncă atât în țară, cât și în străinătate. Mai mult, aceștia se pot înscrie în evidențele Agenției județene pentru ocuparea forței de muncă, unde vor putea beneficia de mediere și de cursuri de formare profesională. Reprezentanți ai unor firme din Germania le-au prezentat ofertele de locuri de muncă, elevilor de la Liceul Honterus din Brașov.

„Am ales ca împreună cu invitații noștri din partea agenției naționale ale forței de muncă și mediere din Germania să facem o prezentare la Colegiul Honterus, tocmai pentru a prezenta posibilitatea unui loc de muncă pentru cei care doresc să plece în străinătate”, a explicat pentru brasovtv.com, directorul executiv la agenției județene de ocupare a forței de muncă, Liliana Dragomir.

Viitorii absolvenți sunt încântați de oferte și spun că vor să aplice pentru locuri de muncă din străinătate.

Cei care optează să lucreze în străinătate și doresc să revină apoi în țară, vor avea oportunități de angajare în domeniile în care fie trebuie să cunoască o limbă străină, fie se cere experiență acumulată în afara granițelor.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: