16
Dum, Iun

intalnirideconstiinta.ro

Eveniment

Doriți să vă dezvoltați afacerile? Dacă da, aveți posibilitatea să vă înscrieți în cea mai mare organizație de networking existentă la nivel global.

Statutul de membru se poate păstra pentru o perioadă de un an. Acest proiect vizează afacerile în dezvoltare, iar apartenența la această structură le dă posibilitatea, de exemplu, membrilor din Brașov să interacționeze atât cu cei din orașele românești în care există Buisiness Networking Internațional, cât și cu cei din afara țării.

„Avantajul este că pot apărea oportunități de afaceri. De asemenea se creează o comunitate în care baza este încrederea iar sprijinul antreprenor și dezvoltarea este asigurată de un mediu de calitate. Statistica spune că după aproximativ 2 ani, cifra de afaceri a unei firme crește între 30% și 40%”, a explicat pentru brasovtv.com, directorul consultant regional BNI România, Corina Răduță.

Antreprenorii interesați de acest proiect sunt așteptați în cea de-a doua zi a lunii noiembrie, de la ora 8:30, în Brașov, unde va fi organizat un eveniment inedit despre networking, marketing și vânzări.

 

 

Căutare