26
Vin, Apr

sursa foto: brasovtv.com

Eveniment

Scenele s-au petrecut astăzi, chiar la Sfânta Liturghie de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Săcele, care aparține Parohiei Cernatu – Săcele.

Preotul Laurenţiu-Norocel Milotoiu este cel care le-a sugerat, pe un ton apăsat, celor prezenți la slujbă, cum să voteze. Sfânta Liturghie a fost, astfel, transformată în campanie electorală chiar în ziua referendumului, aspect interzis de lege.

„Acum ne împărtășim copiii cu Hristos, dar dacă nu vom merge la vot România se va schimba și ne vom blestema zilele și vom zice de ce nu ne ocrotește Dumnezeu. Și vom cădea într-o lepădare de Dumnezeu, socotind că Dumnezeu este nedrept! Tinerii care astăzi au cântat la Sfânta  Liturghie, o parte dintre ei nu sunt majori, dar sunt convins că dacă ar fi fost majori ar fi votat pentru definirea căsătoriei ca unirea dintre un bărbat și o femeie”, a spus, la slujbă, preotul Laurenţiu-Norocel Milotoiu.

Intervievat de reporterul Brașov TV, la finalul slujbei, preotul Laurenţiu-Norocel Milotoiu a avut o reacție incredibilă pentru o față bisericească! I-a smuls jurnalistului microfonul din mână și l-a înapoiat după aproximativ 5 minute. În fața bisericii, enoriașii, cel mai probabil din dorința de a-l susține pe preot, i-au îmbrâncit pe reporterul și pe cameramanul Brașov TV, pe care i-au împiedicat, astfel, să-și exercite profesiile.

Rămâne de aflat însă, și cine i-a cerut preotului Laurenţiu-Norocel Milotoiu să facă propagandă electorală în Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Săcele și cum de s-a lăsat convins prelatul să aibă o astfel de prestație.

Oficialii Patriarhiei Române nu au fost de găsit, până la acest moment, la numerele de telefon notate pe site-ul oficial al instituției, pentru un punct de vedere.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: