23
Mar, Apr

sursa foto: realitatea.net

Eveniment

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 46  ani, din municipiul Făgăraș, pentru lipsire de libertate și tentativă la viol.

Acesta, în data de  29 septembrie, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi împiedicat o minoră de 13 ani, care locuia în același imobil și venise în vizită la fiica principalului suspect, să părăsească locuința și ar fi încercat să o oblige pe aceasta să întrețină raport sexual cu el. Activitatea bărbatului a fost întreruptă de tatăl minorei, venit să o ia pe aceasta acasă,  familia fetei fiind și cea care, ulterior, a  alertat poliția cu privire la eveniment.

Bărbatul a fost  reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, la propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

Principalul suspect este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și tentativă la viol, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, se precizează într-un comunicat al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: