23
Mar, Apr

sursa foto: stirileprotv.ro

Eveniment

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 24 ani, din municipiul București.

Acesta, la aceeași dată, în jurul orei 17.15, ca pieton, nu a respectat indicațiile agentului de poliție rutieră, o polițistă din cadrul Serviciului Rutier Brașov,  care desfășura activități de fluidizare a traficului, pe DN 73, la trecerile pentru pietoni din centrul Stațiunii Bran. 

Agentul de poliție i-a cerut acestuia să se legitimeze dar bărbatul a refuzat, a arătat semne obscene polițistei și, în încercarea de a părăsi zona, a împins agentul de poliție care s-a dezechilibrat și a căzut. 

Bărbatul a fost imobilizat, cu sprijinul unor persoane care au asistat la incident și a fost condus la Sediul Poliției Stațiunii Bran. Ulterior, el a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Brașov. 

Față de acesta, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile. 

El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești. 

Pe această cale, am dori să mulțumim cetățenilor care au dat  dovadă de spirit civic venind în sprijinul agentului de poliție, se precizează într-un comunicat al I.P.J. Brașov, remis redacției.  

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: