25
Joi, Apr

www.spitalcopiibrasov.ro

Eveniment

     Secția de boli respiratorii a Spitalului de Pediatrie din Brașov a intrat în reparații. Totul va fi modernizat de la saloane și până la aparatură. Lucrările au început deja.

     Secția de boli respiratorii din Spitalul de Pediatrie se află la etajul patru al clădirii. Tot palierul a fost golit de mobilier, iar muncitorii au început lucrările. Se va schimba absolut totul, iar treptat, în funcție de stadiul lucrărilor, pacienții vor fi aduși înapoi în saloane. ,, Noi de acum trei ani am renovat întâi o zonă tampon, să zicem o secție mai mică, care nu era ocupată și acuma ce renovăm câte o secție îi mutăm acolo. Sigur că avem mai puține paturi, vine acum și perioada de iarnă cu boli respiratorii, speră să ne descurcăm și să facem față. ,, a declarat dr. Marcel Albean, medic primar chirurgie plastica, Spitalul de Pediatrie Brasov.

     Până acum pe toată secția funcționa un singur grup sanitar. Acest lucru se va schimba odată ce lucrările vor fi finalizate. Fiecare salon în parte va avea grup sanitar propriu. Pe lângă lucrările de modernizare de la etajul patru al clădirii, au mai fost începute altele și la parter, acolo unde până nu demult funcționa laboratorul spitalului. Acesta a fost mutat provizoriu în altă încăpere. Potrivit conducerii lucrările se vor finaliza până la sfârșitul acestui an.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: