29
Vin, Mar

foto: Brașov TV

ADOF Brasov

Gală internațională de K1, la Brașov.

Iubitorii acestui sport, și nu doar ei, sunt așteptați, în orașul de la poalele Tâmpei, pe 8 octombrie.

 „APP este o promoție nouă în România pe care vrem să o dezvoltăm pe baza tinerelor talente din Brașov și din țară. Am ales să organizez această gală în Brașov pentru că aici mă simt ca acasă, eu de loc fiind din Galați”, a declarat pentru brașovtv.com promoterul promoției, Alin Pricopie.

Brașoveanul Alexandru Gavrilă promite un meci frumos tuturor celor ce vor fi prezenți la gală.

„Anastasescu Tyson Style a luat naștere de la legendarul Mike Tyson. Stilul acesta este caracterizat de forță, viteză și agresivitatea luptei.   Eu, ca antrenor, încerc să le insuflu acest stil sportivilor mei și mă bucur că aceștia răspund pozitiv antrenamentelor mele. Când ajung în ring, sportivii mei sunt în vacanță, greul îl trag la antrenamente”, a declarat antrenorul de K1, Anastasescu Andrei.

Prezent în gală, în calitate de luptător, va fi și cunoscutul Ionuț Sugacevschi zis și Jaguarul. Acesta a devenit cunoscut după participarea în celebra emisiune „Exatlon”.

Main eventul va fi disputat de către Amansio Paraschiv, cu un sportiv stabilit în Germania, Slawka Wittmer.

În cadrul galei de K1 va avea loc o tombolă, iar premiul va fi o vacanță la Milano, de 3 zile. Vor fi patru categorii de bilete, iar prețurile vor fi cuprinse între 50 și 250 de lei.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: