29
Vin, Mar

Eveniment

     Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă au șansa să găsească o ofertă bună la Târgul de Cariere ce se desfășoară în aceste zile la Casa Armatei. Peste o mie de joburi sunt disponibile la această ediție, iar angajatorii caută atât persoane cu experiențăp cât și fără. Târgul se desfășoară pe parcursul a două zile.


     Organizatorii Târgului de cariere spun că oferta de la această ediție se dresează tuturor persoanelor, indiferent că au sau nu experiență. ,, La această ediție a târgului de cariere Brașov, în aceste două zile de eveniment, sunt prezente 40 de companii care sunt în cîutarea a peste 1000 de joburi  și stagii de practică. Astfel avem disponibile oportunități pentru cei care sunt în căutarea primului lor loc de muncă dar și pentru cei cu experiență. ,, a declarat  Manuela Borza, count manager TDC Brașov

     Ofertele de joburi sunt din mai multe domenii. Se caută specialiști în IT, construcții,  retail sau auto. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă spun că oferta este mult mai variată decât în anii precedenți. Târgul de Cariere de la Brașov va avea loc în 19 și 20 octombrie, la Casa Armatei. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: