20
Sâm, Apr

sursa foto: observator.tv

Eveniment

Florin-Mircea Buliga, de 43 de ani, acuzat că și-a ucis, la finele lunii martie, soţia şi pe cei doi copii, a fost trimis în judecată, într-un dosar deschis de procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov.

Anchetatorii antidrog l-au trimis pe inculpat în fața instanței sub acuzația de deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Dosarul este înregistrat la Tribunalul Brașov, este în fază de Cameră Preliminară, iar părțile pot depune cereri și excepții, potrivit legii.

Rezultatele examenului toxicologic efectuat de procurori, după ce Florin-Mircea Buliga și-a ucis familia, au indicat că în corpul bărbatului a existat o substanță care se găsește în cannabis, dar care era, la acel moment, inactivă. Pe de altă parte, Florin-Mircea Buliga a recunoscut în fața procurorilor că, ocazional, consuma stupefiante.

În prezent, Florin-Mircea Buliga este trimis în judecată și pentru omor calificat, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie din Brașov, după ce și-a măcelărit, la finele lunii martie, familia.

Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție, până când magistrații vor pronunța sentințele definitive.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: