24
Mie, Apr

sursa foto: realitatea.net

Eveniment

Vremea va fi în general caldă în intervalul 10-16 septembrie.

Maximele vor atinge, în cea mai mare parte a țării, valoarea de 26 de grade Celsius. Temperaturile nocturne vor scădea ușor, mai ales la finalul săptămânii.

VREMEA ÎN BANAT
Între 10 și 16 septembrie, maximele vor atinge, în medie 25...26 de grade. Temperaturile nocturne vor avea ușoare variații și se vor încadra, în medie, între 13 și 16 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopți.

VREMEA ÎN CRIŞANA
Maximele vor atinge în medie 25...26 de grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații și se vor încadra, în medie, între 12 și 16 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopți.

VREMEA ÎN TRANSILVANIA
Maximele vor atinge, în medie, 25...26 de grade. Temperaturile nocturne vor avea ușoare variații și se vor încadra, în medie, între 10 și 14 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopți.

VREMEA ÎN MARAMUREȘ
În această săptămână, maximele vor atinge, în medie, 24...25 de grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații și se vor încadra, în medie, între 11 și 15 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopți.

VREMEA ÎN MOLDOVA
Din 13 septembrie valorile termice diurne vor scădea ușor spre o medie de 24 de grade. Temperaturile nocturne vor avea o tendință de scădere ușoară și treptată, de la o medie de 16 grade, până la 12 grade în ultimele nopți.

VREMEA ÎN DOBROGEA
Maximele vor ajunge, în medie, în jurul valorii de 25 de grade. Temperaturile nocturne vor avea o tendință de scădere ușoară de la 20 până la 16 grade în ultimele nopți.

VREMEA ÎN MUNTENIA
Din 12 septembrie valorile termice diurne vor scădea ușor spre o medie de 26 de grade. Temperaturile nocturne vor avea o tendință de scădere ușoară și treptată, de la 17 până la 13 grade, în ultimele nopți.

VREMEA ÎN OLTENIA
Maximele vor atinge, în medie, 26 de grade. Temperaturile nocturne vor avea o tendință de scădere ușoară, de la 17 până la 13 grade, în ultimele nopți.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: