25
Joi, Apr

sursa foto: prosport.ro

Eveniment

„Tricolorii” au încheiat, în urmă scurt timp, la egalitate, scor 0 – 0, întâlnirea disputată la Ploiești, contra Muntenegrului.

Asta deși în ultimele minute ale jocului oaspeții au rămas în 10, iar vedetele lor, Jovetic şi Marusic, au lipsit. 

În partida de debut a primei etape din cadrul Grupei a 4-a, Seria C, a Ligii Naţiunilor, în minutul 30, căpitanul Vlad Chiricheş a fost înlocuit cu Mihai Bălaşa din cauza unei accidentări.

„Eu nu pot să nu fiu mulţumit. Poate ultimele 20 minute m-au nemulţumit şi nu am avut liniştea necesară. La fazele fixe au pus probleme. Am prevăzut un joc în care ei se apără în jumătatea proprie. Am reuşit puţine acţiuni în prima repriză, cu şuturi, dar care nu au prins spaţiul porţii. În a doua repriză am accelerat, au mai fost câteva ocazii. Dar nu am prins cadrul porţii şi ei au încercat să ţină de rezultat şi au reuşit. Noi nu am fost capabili. Am avut un moment în care ne-am precipitat de o manieră... E greu dacă nu ai prospeţime, limpezime, e greu să desfaci o aşa apărare. Băieţii au dat totul şi mergem la Belgrad să facem un rezultat bun”, a declarat selecţionerul Cosmin Contra, la ProX.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: