25
Joi, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Portugalia U21 s-a înclinat în fața românilor, în urmă cu scurt timp, scor 1-2, după un final nebun de meci!

„Tricolorii” au câștigat disputa, deși au avut doi jucători eliminați. Radu a apărat un penalty în minutul 99 al partidei. 

În preliminariile EURO 2019 din Italia, România U21 s-a impus în fața echipei similare a Portugaliei, după reușitele lui Cicâldău (52) și Ivan (59). Pentru portughezi a marcat Carvalho (84).

Echipa pregătită de Mirel Rădoi, aflat la primul meci pe banca naționalei de tineret, a suferit în debutul partidei, sufocată de ocaziile portughezilor. După un început de foc, Man și Coman au avut ocazii, dar steliștii nu au reușit să înscrie. Ianis Hagi a semnat ultima șansă a primei reprize.

România a revenit în forță de la cabine, iar în minutul 52 a marcat prin Cicâldău. Acesta a șutat cu dreptul de la marginea careului, după o pasă primită de la Coman. 7 minute mai târziu Ivan a majorat diferența, după un assist perfect semnat de Dennis Man.

Lucrurile s-au complicat după eliminarea lui Nedelcearu din minutul 71. Portarul Ionuț Radu a început seria paradelor eroice, dar nu a mai putut face nimic în minutul 85, când Joao Carvalho a înscris cu o lovitură de cap.

Cele mai mari emoții au fost însă, pe final de meci! Ivan a văzut și el cartonașul roșu în minutul 90 și naționala a fost în corzi în prelungirile record acordate: 9 minute!

Rezultatul a fost salvat de un Ionuț Radu excepțional, care a rezolvat toate fazele de poartă și a apărat un penalty în minutul 90+9!, notează gsp.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: